Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min ängel älskling

Älskling du är den som oftast får mig att le
och jag vill visa hela världen jag vill visa dig de
för även när mina tårar bara rinner och rinner
när hjärtat är så skadat så det bara brinner
kommer du med dom tre som må orden
som betyder mest av allt på jorden

Älskling jag vet att du alltid hjälper mig
och att jag kan berätta allting för dig
för du är någon jag kan lite på
när såren är stora så gör du som små
du är den som alltid vet hur jag mår
när du säger jag älskar dig tar du bort alla sår




Fri vers av HållMigHårtEllerSläppMigHelt
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-25 12:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tillönskar er välgång!
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

HållMigHårtEllerSläppMigHelt