Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är livetsräddning

När allting är tuff och livet är nära sitt slut
så finns det ingen annan än du som får mig att stå ut

När allting är svart och jag inte ser någonting klart
så hjälper du mig med att göra en ny start

När allting plötsligt sakta börjar att försvinna
så kommer du och hjälper mig att övervinna

När jag inte trodde det fanns något mer att ge
så kom du och berätta att det finns mer att se




Fri vers av HållMigHårtEllerSläppMigHelt
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-29 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HållMigHårtEllerSläppMigHelt