Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lex posten


Posten slår allt
På nåt sätt
För man hade ett ”attentat”
Mot sin låda
Och nån hällde i brännbar vätska
På busstationen där de fanns ett brevinkast
Men…

I Hudiksvall så hade då bussbolaget, brevtömning
På helgerna
Och ställde då postsäckar bredvid, brevinkastet
På eller mer, i, stationen
Så följaktligen så drabbades inte enbart de som lagt på
Vid det brevinkastet

Utan ”ALLA” som lagt på brev, utanför tätorten
HUDIKSVALL
Och döm om min förvåning, hur lite man som avsändare
Då är värd, fast man faktiskt betalt
För en tjänst…
Man fick ingen ursäkt
Ingen ersättning
Ingen vettig förklaring

”MEN de var inte postens fel”
Även om jag menar att så fort de ”tömt” den låda
Jag lagt på, så är posten ansvariga
(man är väl ansvarig för sin tömning ;=) )
Men de tyckte inte posten
Så vi kom på kant med varann en del
Posten och jag
Så varje gång jag lyckas få fram ett brev
Med för lite porto
Så ler jag….


( om det blir ett faderskaps mål nån gång
så ska jag anlita ”lex posten” d v s
jag är inte ansvarig för tömning, skyll
på elden i springan för fasen)




Fri vers av LassO
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 21:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Märkligt att posten överhuvudtaget fortfarande existerar.
2009-03-11

  Roula O
din text får mig att le också :)
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO