Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ida

Kom igen
Kom igen fan
vi drar
Här har vi ingenting kvar
att hämta
Vi drar
Sticker
du och jag
nu
Med andan i den sista valsen
kan vi lämna alla
brända skepp och broar
Hemma går bort
misslyckade försök
bråk om städning
av toa och kök
Pallar inte mer
prestera konsumera
det suger och sliter.
Vi blir eremiter
lär oss leva i tunnor
på en kost av termiter
blir polare med nån skön
stam i ett annat land
där vi kan vara vi
utan all melankoli
jag måste bort
måste bort
Får aldrig luft här
det är för torrt
folk för kalla
mitt hjärta för varmt
Nästan så det bränns
du vet
du vet hur det känns
This is it
På allvar
vi har ingenting kvar
Hemlängtan får vi säkert
om ett år eller så
men vi kan ju alltid
komma tillbaka då




Fri vers av Alva Blästa
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-11 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Blästa
Alva Blästa