Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03:00

Pussa mig
pussa mig mycket
Som om du trodde att inatt
var den sista gången

Vi har allt nu
Tiden står still nu
Fem minuter är en evighet
Mitt hår och dina händer och våra fingrar
Rymmer en härlighet
Allt är i symbios
Total rådande ärlighet

Inget spelar nån roll
Allt spelar en roll
I en kärlekssaga
Mina tankar är luddiga och vaga
och musiken går i moll

När vi långsamt ser
natt bli till dag
Min puls är stark
men min objektivitet är svag

Jag vill att du ska komma
med skamliga förslag
Jag vill att du ska komma
med ursäkter och undantag
Jag vill att du ska le
hålla klaffen
och göra om
upp till ner
Om så bara för idag




Fri vers av Alva Blästa
Läst 574 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-11 17:14



Bookmark and Share


  Lola
Besame mucho, como si fuera esta noche la ultima vez...
Alva!
Hej!
Backgammon any day soon?
=)
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Alva Blästa
Alva Blästa