får man skoja om brustna och smärtande hjärtan?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

får man skoja om brustna och smärtande hjärtan?




Varför hjärta rimmar på smärta

 

 

det finns en logik i att hjärta
rimmar så utsökt på smärta
det kärleksorgan som fått mången törn
i Skåne och Småland och en gång på Tjörn

eldigt det brunnit
men glöden brann ut
med dem som försvunnit
bak närmaste knut

Det finns blott ett rimord på hjärta
och det är, helt logiskt - smärta!

 

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 17:46



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ler, härlig text.
2009-03-11

  Måna N. Berger
Lilla Märta! *skratt*
2009-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ja du en sanningens fjärta-ärta kanske.
2009-03-11

  Måna N. Berger
Ack du väna snärta!
För romanser så bjärta
är öppet mitt alerta
klappande hjärta!
2009-03-11

  alikavalika
Jättebra! Fast när jag funderat lite så finns ett rim ord till. Fast på något sätt hänger dessa ihop.
2009-03-11

  Syrsan
Denhär tycker jag verkligen om! Den är helt underbar!!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q