Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagnos

Allt är dömt
att misslyckas
kan tyckas

Saker ska göras
för att förstöras
siffror styckas
rötter ryckas
huvudlös åsiktsfrihet
skynda snabbt att tycka
människan strävar efter
bekvämlighet och lycka

Dömt att förgås
kan föreslås




Fri vers av Alva Blästa
Läst 612 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-11 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Blästa
Alva Blästa