Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tyst himmel, natt

 

dämpad i ton, blekt orange

böjd av tyngd
ovan stammars raka kontrast

i ljudlöst limbo

smekt, och isande övergiven

lägger jag mig
under täcket av snö

förnimmer ingen kyla

 

som en extra hud

är skaren

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 275 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-12 22:17



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Utlämnad... mycket snyggt skladat av dig!
2009-03-14

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
" som en extra hud

är skaren "

ger dimension, rackarns bra slut.
2009-03-13

  Lyckohäxan Enediel
Men...ajjj hörru...det var kallt det här...gillar den gräsliga bilden som kommer upp av skaren som en extra hud...
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol