Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan att kunna ändra

 

utan att kunna
utan att ens vilja
ändra det som nu är

måste jag våga sörja
vad som gick i spillror
sakna det som har varit

varje skärva passar
någonstans
i livsvägens mosaik

att förneka en enda
om än aldrig så udda
vore
att svära bort sin själ
 

 

 

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-11 20:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ärlighet varar längst.
2009-03-16

  Elaine.S VIP
inte sänder ...sönder ska det stå!!!
2009-03-12

  Elaine.S VIP
Bra skrivet!! Det som gått sänder kan också bilda helhet . Livet bjuder på förändringar som vi inte kan göra något åt...liksom färgar av sig, din bild är vacker och levande .....en del händelser i livet är klara och tydliga...men mellan varje händelse blandas färgerna ihop...och det är dem man måste våga se och betrakta en stund!
2009-03-12

    Tea Alex
Jaaaa.
:)
2009-03-12

  Carola Zettergren
Så sant, snyggt skaldat!!!
2009-03-12

  Tina Q
Sorg och vemod - en text om acceptansen som första steget på vidarevägen.
Mycket, mycket bra!
2009-03-11

  Syrsan
Den känns väldigt berörande och det finns en sorg i orden. Mycket som sker i livet kan vi inte förändra.. kan vi acceptera?
2009-03-11

  Caprice! VIP
O, jag ryser... Det oundvikliga river - en fas ska genomgås...
Samtidigt är dikten oerhört vacker. Kram, vännen!
2009-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin vävd sanning. Allt har sin värdighet.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger