Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små steg..

 

 

 

små steg mot friheten..

tassar fram..

en timme en dag

tanken är redan där

är redan där

 




Fri vers av micke marin
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-23 13:22



Bookmark and Share


  Blåbäret
låter så gott mysigt
med sådan förväntan och längtan
lyckligt nästintill
2009-03-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så är det
gott att tänka
fastän man är fast
kan man friheten
sina tankar alltid
ett gott ord skänka...
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin