Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fucking lust


Ren rå
Fucking lust
De var stånd och fukt
Och kärleks must

Precis innan frågade jag har du skydd
Du stannade, ögonen brydd
Men svaret var ja...



Så jag slapp, dra
Ut i tid eller annat
Då när världen stannat


Ren rå
Fucking lust
De var stånd och fukt
Och kärleks must




Fri vers av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO