Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pentecostal 5


Skilsmässa

Låter kyrkligt som fasen

Är nu en av dessa

Som kommit ut, med den frasen

”han är skild”

Så man undra kanske lite

”är man då alltid skild”

Är det vad man är?

När jag var gift var jag "mej" eller "jag"


De pentecostala leden

Drar man på sig sej vreden

Hellre leva olycklig och ensam

I en tvåsamhet

Och som munkar i Tibet
(jaja fast inte den tron för fan)

Än skilja sej och byta

När kärleken har sej tryta

Till en annan kvinna, en som är, skön och het




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-17 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO