Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FÖR MYCKET SPÅN ÄR ALDRIG BRA... DE MÄRKS I VISSA STATLIGA ORGAN...


SKOGSTYRELSENS TRÄSKALLAR


SKOGSTYRELSEN ÄR NOGA MED

ATT man följer deras PARAGRAFER

När det gäller skogsdrivning


Han vill inte kalhygga

Han vill avverka enligt

”Natur och kultur metoden”

Men… Skogstyrelsen har stämt honom

För ”paragrafernas skull”

Fy fan för dessa jävla byråkrater som har huvve under armen

Och ashlet som mun….




Fri vers av LassO
Läst 171 gånger
Publicerad 2009-03-15 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO