Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 7 till 9 miljoner per år, och irriterad VD över att det diskuteras... ;=) Lite kul faktiskt de sista. "VÄX med SEB" men tillägett är att "SEB:s chefslöner växer alltid mest"


Chefs och lönemissbruk

SEB

Vet att man inte får statliga garantier om

Man ger bonusar eller höjer chefslöner

Så är allting klart

Ingen tvekan



Men man höjer chefslöner i alla fall

Det verkar som ”att man måste”

Som om man vore missbrukare

”man kan inte låta bli” liksom

Chefs och lönemissbruk…




Fri vers av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-12 07:41



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Huvet på spiken!!!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO