Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STIGANDE PRISER


BOSTADSRÄTTER STIGER I PRIS

De måste väl bero på att det är lättare att låna

M a o så får landets skattebetalare stå för garantier

För att priserna och karusellen runt bostadsrätter

Ska fortstätta…


För bankerna var ju utan pengar

Det är väl därför dom söker statliga garantier….




Fri vers av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO