Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

 

 

så mörknade allt
och kylan kom

under dimman krälade
orden

de förgiftade

osägbara

- där dränktes kärleken
likt en oönskad kattunge

 

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-12 00:01



Bookmark and Share


    MaryMo
Grymt. Så grymt. Kom kisse kisse...!
2009-03-13

  Fredrik P. VIP
grym liknelse
som berör starkt!
2009-03-12

  Måna N. Berger
När de osägbara orden är sagda kan de aldrig tas tillbaka, det är otäckt..
2009-03-12

    ej medlem längre
Starkt och berörande...det där med kattungen är en metafor som biter!
Snyggt!
2009-03-12

  Berit Robin Lagerholm VIP
Aj här sticker orden till ordentligt.
Skarpt starkt skaldat
2009-03-12

  Carola Zettergren
AJ...smärtsamt och berörande skaldat av dig!
2009-03-12

  Syrsan
Som jag sagt förr - dina ord blir till en tavla!
2009-03-12

  Fredrik P. VIP
poetisk dramatik
som väcker många
tankar och känslor.
tack!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q