Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frida, 6 år


Ett barns tanke om döden

"Farmor, jag tror att du kommer dö innan jag hunnit bli vuxen.
Men då ska jag begrava dig och rita en teckning till dig"

Så sa min sex åriga kusin till min rörda mormor.




Dagbok av Halili
Läst 163 gånger
Publicerad 2009-03-12 00:05



Bookmark and Share

  Halili
Halili