Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tankarna

I mina tankar
ligger jag ofta på knä nedanför dina fötter och ber dig:
Lek inte med mig
Lek inte med mig

Men när du fyller mig med dina vackra ord, så undrar jag om det är såhär dina lekar går till.
Och om det är så,
Om dina ord bara ingår i leken
Så får de mig ändå att sväva

Så lek med mig
Ja, lek med mig!




Fri vers av Halili
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-19 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halili
Halili