Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När de spelar

 

 

när de ska spela
vill han ha svarta brädet
med vita rutor


men hon väljer det vita
med små svarta rutor på

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 14:08



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Vilja eller välja - det är frågan.
Grad- eller artskillnad, det beror nog på styrkan i detta fall...
2009-03-13

  Berit Robin Lagerholm VIP
Dubbelbottnad text som spricker upp i ett leende.
2009-03-12

  Syrsan
Jag bara ler stort!!
2009-03-12

  Måna N. Berger
Han vill väl ta vit drottning!
Texten är som en fixeringsbild, allt beror på hur man ser det. Underfundigt! Även så hur du med enkla medel skisserar deras olika personligheter..
2009-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Halvfull eller halvtom?
Rödljus eller grönljus?
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q