Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett parti

 

 

när de möts i ett parti
spelar han mot henne
och hon med honom

 

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-12 14:08



Bookmark and Share


    MaryMo
är det envägsempatins fel?
Vilken klump i magen den här texten gav mig...
2009-03-13

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bredvid istället för möte.
Fattigt.
2009-03-12

  Syrsan
Du kan du!
2009-03-12

  Måna N. Berger
Det här kallar jag finlir!
2009-03-12

  C.Källner
underfundigt
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q