Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem ska rädda henne.

de är för enkelt att vara kass

du gör det inte heller bättre

hon är för trött på att kämpa

för öm för att lägga mig ner.


Men för mamma kämpar hon tills hon läcker karaktär,
tills knogarna blöder och svartochvit blir en gråskala.
De vet att hon skulle bära världen om de lät henne
och det går inte att förneka att de lekt med tanken
men när alkoholen färgar oss skära behövs balansen.




Fri vers av Sophia B
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-12 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B