Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitt vin smakar bäst när flaskan är slut.

Det är lugnet man faller för
då alkoholen intar sin plats,
då man inte känner att bh:n
skaver och trosorna är bak
och fram, då strumpbyxorna
inte är håliga utan kläds med
prydliga prickar, då missfärgad
pottfrisyr hamner i kateogorin nya modet.

ja,

vitt vin smakar bäst när det femte glaset fyllts på.




Fri vers av Sophia B
Läst 466 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-03-12 16:49



Bookmark and Share


  Knickedick
japp. Den mer utvecklade varianten av "när alkoholen går in går förståndet ut"

Trevlig liten dikt
2009-07-03

  Svartsilver
haha ja så kan det bli!
kul text:)
2009-03-12

  © anakreon VIP
...vilket är den största anledningen till att alltfler människor köper sitt vin i kartonger!
Carl-Erik
som fortfarande fnissar åt din roliga text!
2009-03-12

    Bodil Sandberg
Ja det är lugnet..detta förrädiska..om man så säger..sen kommer nästa dags kranka blekhet...

du har sannerligen orden i din hand!!rakt och frejdigt och lättfattligt utan krusiduller - superbt!!
2009-03-12

  Yrre VIP
Haha, ja visst är det så! Härlig rå text.
2009-03-12

  theperna
ursnygg titel
2009-03-12

  Carola Zettergren
Jo det är väl det som är faran med det där nervgiftet, snyggt beskrivet!!!
2009-03-12

  Fånga dagen
Bättre med inget vin eller alkohol alls
Anna-Karin
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B