Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnad på olika



Hon skulle gå ur båten
Kliv inte på sidan säger han
För den lutar så
Men naturligtvis så gör hon det
Och ankaret glider över
Båten lutar mer
Så han flyttar sig hastigt

Vilket får båten att vända åt andra hållet
Och som en slags svikt
Så skickar frun ut ur båten
Där hon sen står och säger
”va fan gör du”
I det aprilkalla vattnet

Ungarna beklagar
”Men mamma hur gick de”
Men vaddå säger han när jag ramla i
I höstas då skratta ni bara
”Ja men de var ju du pappa”
”nu är det ju mamma”




Fri vers av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-14 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO