Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja jag håller inte på Lule men man måste reagera


Osportsliga Frölunda


Ska ni se på ”osport”
Kolla in Frölunda
FRÖLUNDA Osportsförening….
Sekretariatet
De borde inte få ha eget folk där
De är värre än italienare tamejfan

OSPORTIADEN
OSPORTIADEN
OSPORTIADEN

FRÖLUNDA HAR HAMNAT I SAMMA
PATETISKA SITUATION
SOM HV71.fast av olika anledning

ETT SEKRETARIAT SOM FUSKAR MED SEKUNDER
INTE BARA NÅN GÅNG
UTAN FLERA GGR

OSPORTIADEN, FEGA FRÖLUNDA…

YNKLIGT, PATETISKT, FY FAN ATT HÅLLA SEJ MED
ETT SEKRETARIAT SOM FUSKAR
SOM FUSKAR
SOM FUSKAR
SOM FUSKAR

De har ingen plats i elitserien, skicka ner dom i gärdsgårdsserien där de hör hemma....

(sen kan man faktiskt undra om de köpt domarna med
med tanke på de sista 2 matcherna…)




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO