Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problemorientering & Lösningsfokusering

 

 

 

den dag problem löser sig själva
är lika långt borta
som den dag de uppkommer av egen kraft

det lärde jag på kurs
long time ago

 

~~~

 

jag missade kursen
"Hur du löser dina ekonomiska problem
utan att ha pengar"

nån som gått den
och kan tipsa mig?

 

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 22:02



Bookmark and Share


    MaryMo
Hm, tror inte varken du eller jag är kvalificerade för den... vi måste minst vara direktörer då! :-S Oupps.
2009-03-13

  Berit Robin Lagerholm VIP
Tips söker du
Du får börja överkursa med Måna.
Tryck till.
2009-03-12

  Caprice! VIP
Men det vet du väl - affirmation!
På det sättet kan man visst få en ny partner också, sägs det... Tro't den som vill.
2009-03-12

  Måna N. Berger
Jo, applåd också, för ironin, den var fin den!
2009-03-12

  Måna N. Berger
Första kvartalet som pensionär var en ganska bra kurs, men överkursen kunde jag ha varit utan..
2009-03-12

  Ewa Åkerlind
...pengar är runda...
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q