Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domarklant



En Patrik Sjöberg
Försöker döma hockey

Men kan inte reglerna

Va fasen har han där att göra?


Om man ser fel är en sak
Hockey är snabbt

Men att inte kunna regler för utvisningar
Är nåt helt annat…

2 + 2 minuter är 4 minuter

För varje mål så kommer den först 2 minutarn
Att nollställas

Man säger att han satt 1,37 minuter för länge
Inte sant, han fick helt enkelt 2 min för länge

Och om man nu inte räknar ner efter första målet
Så varför släppa in han efter 3:e…

Klantashel till domare, förbundet inte ett dugg bättre
Som inte kan åtgärda saken
Självklart omspel…

Men rättvisan är inte så viktig
För hockeyförbundet tydligen




Fri vers av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-14 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO