Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja man får mycke funderingar när man hör människors berättelser...


Otrohet


Otrohet

Vad är det

Och vad är trohet

Vad är den otrogna

Är han alltid ”en otrogen”

Eller är hon alltid ”en otrogen”

Kan någon säga sej trogen

Om han eller hon en gång vart det

Men vad är då trohet

Om man inte ger sin partner

Det som normalt tillhör

Äktenskapet

Kan en otrogen kvinna bli trogen

Så hon inte kallas otrogen

Kan en (icke-o-) trogen man som inte vill ha sex

Kallas trogen

Även om han inte har sex med nån annan

För det är väl vad trohet handlar om

Sex


Eller kanske mest, ”ickesexmed nån annan”

Oavsett allt annat…

Fast så mycket kan göra såna händelser

Så mycket står på agendan

Förtroende… för troende

Eller för trogna

Eller mot otrogna

Eller för att… ja vad…




Fri vers av LassO
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-29 14:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt detta!
2009-04-30

  Junitvillingen
Blev lite knas där, ska stå: Är man snäll om man är otrogen mot SIG SJÄLV?
2009-04-29

  Junitvillingen
Många frågeställningar att fundera över. Finns en till: är man snäll om man är vara otrogen mot sig själv?
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO