Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs den högt! Och TYDLIGT!


Peraktisk geometeri - Perojeketion i tevå dimenesioner

En feluga åkte på en feruketansvärd semäll
utav en matematisk forskaregesäll
han fick en peraktisk övning uti matte
när han fick se en feluga bli pelatte




Fri vers av stenhur VIP
Läst 628 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-13 07:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bjöd på ett leende...
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP