Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en ny stig

 

På dagen andas jag ljus
om natten sjunger

drömmar min sång




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 451 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-03-13 10:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
andas ljus och drömmar som sjunger min sång...jag njuuuter av poesin
2009-03-15

    Mejja
Härligt! Djup och ljus på en och samma gång!
2009-03-13

  Junitvillingen
Härligt - denna gillar jag på direkten! Bland det vackraste jag läst:-)
2009-03-13

  noname_realmind
Klingar gott i poetläsarhjärat denna... :)
2009-03-13

  rebecca d
oh, så underbart! både som dikt och vad den säger om dig!
2009-03-13

  -Ulla Tilemo- VIP
Ljuvlig läsning.....tack!
2009-03-13

    Bim
..en häpnadsväckande väntan hinner att uppstå till sista reden,-som om någon gör en piruett efter sjunger,-fint!
2009-03-13

  vera gade VIP
Befriande - helgjuten....
2009-03-13

  Anders P VIP
drömmarnas sånger visar vägen även i mörker
2009-03-13

    Maria Malm
Drömmarnas bearbetning av dagens händelser..vackert..
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth