Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är minsann inte bara lilla Ida som kan!


I lättsam ton!


famnen full av cumulus humilis
kittlar under hakan
för jag har vandrat över ängarna
och samlat vackertvädermoln
små minnesmoln
Magrittemoln:

och jag har plockat sånger
på strå av timotej
så nu ska det väl bli sommar
och nu ska väl ändå du
hoppa över skaklarna
och komma hit till mej!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-13 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej men...En så busig dikt...

Vackert detta med sommarsamlandet!
2009-03-15

  Berit Robin Lagerholm VIP
känns som en snar stundad barfotavårvisa.
2009-03-13

  Eva Langrath VIP
En härlig vårmelodi.

Eva
2009-03-13

  Carola Zettergren
Härligt sprudlande melodi!!!!!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger