Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GILLETTE



Gillette

Inspirerade av 600 miljoner ansikten...
Inte fler?

Förbered
Skydda
Ge ny kraft

3 burkar att hålla rätt på
istället för en
3 burkar att betala för
istället för en
3 burkar kemi att skicka ut i avloppet…
istället för en

600 miljoner ansikten
det är så många, varför skydda dom då…
De är ju så många

Gillette fusion power
5 blad i samma hyvel
5 blad att nöta ut ansikte med
5 blad att slänga i skräpet


woaw så omtänksamt

Men mitt ansikte känns trött
Varför kan man inte få ett nytt sånt
Istället

Ja fast ett som man känner igen….

Så nu ska vi män köpa en massa xtra skit
3 ggr kladdet
5 ggr bladen

(vi är väl inga kärringar heller)
(i varje fall inte alla av oss)

För vårt bästa.... ;=)
Eller kanske mer, för GILLETTES bästa
Eller kanske mest, för GILLETTES kassas bästa

Creme it, cut it, shave it….
And pay it, dam it....

And Fuck YOU Gillette




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-13 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO