Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shavemouse eller shavemus


Gillette

Förbered
Skydda
Ge ny kraft

Va fasen är de frågan om

Gillette fusion power

De är väl ingen mus man ska raka heller....?
.........................?
.....….?
Heller
Eller
Gäller
Smäller
Musfäller

Den kanske inte är så förbannat dumt
Att ha hemma
Utifall…

Ifall de kommer nån som vill rakas
Eller nåt
Typ…

Soft
Mjukt och med handlag

Ja om inte man är lätt på foten
Så kan man ju va lätt på handen
Kanske…
a mousetrap...




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-14 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO