Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fatta det nångång

du sa att marken skulle hålla,

men spyorna fräter hål i asfalten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

och pappersplanen störtar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jag gick för att drunkna med en vän,

men den tilltänkta vattenpölen var för grund.

 

hon sa att det var nog lika bra.

 

 

 

vi torkade leran från varandras munnar och

jag insåg att hon var vacker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

det blåser bakom revbenen,

det tvärdrar,

baby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stoppar upp mitt hjärta

och sätter bakom glas.

 

 

 

nu kan du se det från sängen, din late jävel

tänker jag

när mitt hår faller över din panna,

 

 

 

 

 

 

 

och du stönar att du älskar mig. du ljuger.

det är bara fingrar,

och en kropp. inte

 

inte jag. inte

 

 

jag. fatta det.

 




Fri vers av Desert dust
Läst 544 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-13 18:47



Bookmark and Share


  Albin Jonsson
Radbrytningarna gör ju denna text. Den är medveten.

A.
2009-11-10

  Ex¤animo
jag fattar precis.bra
2009-03-13

  inutimonster
åh. jag hatar mellanrummen i början men jag glömmer det när jag kommer till slutet. det är ju så bra. det är ju så det är. det är ju...du! puss!
2009-03-13

  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust