Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hundliv


mackor

smörgåsar har
en demoraliserande
inverkan

i varje fall
på buhundar
det är lika illa
som trutarna
utanför gottskär

minns när peter
letade igenom
styrhytten på otseco
medans turbo satt
grisnöjd och spanade

har ingen betydelse
vad dom har i matskålen
en torr ostmacka
slår det mesta

den min dom visar
är oerhört tydlig
mackorna är till
hundarna

hundmaten
till mig

jag får nog börja
ge dom
oxfile




Fri vers av tom boreland
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-13 23:13

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
ingen dum ide, då blir dom nog
riktigt nöjda och slickar sig om
nosen
2009-03-14

  Blåbäret
du är för rolig...en baugett?
2009-03-13

  Roula O
hihi...en otroligt bra och rolig text...skrattar gott här :)
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland