Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ser hur ledsen du är...

Det är så svårt
för mig
När jag ser i dina ögon
hur ledsen du är
Och Att då veta
att jag inte längre har någon rätt till
att fråga hur du mår.




Övriga genrer av Halili
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-13 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halili
Halili