Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset not


Välkommen till PARADISET
Stod det på skylten

De levde där tillsammans
Han hade gjort den i trä

Den var sirligt skriven
På gaveln, till brokvisten

Men hon sjuknade in
Och på några år
Så var de slut
Hon dog….

Dagen efter begravningen så ändrade han skylten
Han strök över
”Välkommen till”
Och ändrade till ”BARADISET”




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-15 18:40



Bookmark and Share


  Epione VIP
Men så bra.
Så enkelt..först par sedan bar
Först två sedan en
Bara jag kvar..
Vart tog paradiset vägen..
Applåd och fotstamp
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO