Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravallvarlig


Gravstenen lutar

En av dom, en i raden av räta, fina

Som om den protesterar

Mot det stela

En humorists uppror

Mot de stentuffa snörräta

Med dödligt allvar

Hårda som granit

En gravstenarnas Tage Danielsson

I tyst revololution….

”Sannolikt så kan den inte luta så”




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-14 14:59



Bookmark and Share


    Matilda Tinér
"Som om den protesterar

Mot det stela

En humorists uppror"

"Med dödligt allvar" - verkligen träffsäkert!

underbara strofer.

jag gillar detta!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO