Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I SKYDD AV MÖRKER

 

 

 

Hela världen har väntat

Men jag kom aldrig som en frälsare

Det var bara dova klanger

För att motstå frestelsen när allt blev enklare

Sitter kvar i skydd av mörker

 

 

Vad klockan än säger

Föreställer detta inget dagdrömmeri 

Ett förflutet paradis

Ett ögonblick att behålla med kärlek inuti

En föreställning i skydd av mörker

 

 

Vidrör min uppriktighet

Jag är alldeles för nykter för något sånt

Min orättvisa livsfilosofi

Vågar du fejsa den up front

Fullständig endast i skydd av mörker

 

 

Fem moment gånget

Men i sex kan det bli lite turbulent

En strävan mot kaos

För att i efterhand låtsas att inget har hänt

Bäst att stanna i sitt skydd av mörker

 

 

Här är tanken en fiende

För tanken är varken full eller trött

Döva den med ord

Även om läppar kan kyssa så sött

Tänker ändå tanken i skydd av mörker

 

 

 

 

I skydd av mörker

finns bara jag

 mörkrädd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-14 02:24



Bookmark and Share


    Melona
i skydd av mörker kan man göra, vara mycket,
att verkligen visa vem man själv är alltför ofta
svårt, svårt och hårt... ett steg som kan tyckas omöjligt...

jag tycker du bjuder oss fram till en tröskel, där du med namnet utanpå dörren talar om att ni kan komma hit, lukta på mitt skydd mörkret och vad jag vill säga, vem jag egentligen är... men ni kommer inte längre, eller jo, kanske

tanken, sexet, kyssen

tanken, den som ofta fördärvar, analyserar sönder...

men kärlek och rus tränger igenom mörker,
fast det är svårt, stora steg att ta...


dikten är sorgsen,
du skriver bra

slutstycket
allvarligt.
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna