Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sfinxlik


Vännen frågade
”Försökte ni prata om saken nån gång”?
Prata vaddå prata försöka prata med en mumie

Hon fick ju för faaan sfinxen att verka som som
En språkfåle




Fri vers av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-14 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO