Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tommare än utanpå


Han tog
Han stal
Du var inte så gammal
Men gammal nog för lust
Gammal nog att känna
Dock tillräckligt förnuftig för att inse
Att du egentligen var för ung
I alla fall inte redo, ännu

Men han, hade varit med förr
Han var större
Starkare
Han slet av dina kläder
Han tvingade dej att sära på benen
Han forcerade din oskuld som en
Kil i ett vedstycke
Det kändes som när veden spricker

Han juckade och sprutade
Med skräckblandad smärta
”fick du ta emot”
Det som är tänkt för njutning
Lite skamsen trots allt satt han
Med en liten mjuk tömd kuk i handen

Repade lite mod i sej och
”Säg inte att du inte ville”
”Och även om så vore så kommer ingen
att tro dej, speciellt som du vickade på röven”
Han torkade av sej och gick därifrån medans han knäppte
Sin kläder

Själv låg du kvar länge
Försökte få ut hans sats
Få ut honom ur dej
Och kände dej så tom och ensam
Som aldrig tidigare
Eller efter…

Du har frågat dej själv
Kan en tom tunnas tomhet
Vara större än den yttre volymen
I så fall så var det du, då…
Tommare inuti, än du är utanpå




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-30 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tyvärr verklighet för många.. det gör ont!
2009-04-30

  Junitvillingen
Åhhh, denna gör förtvivlat ont! Saknar ord...blir så djupt gripen. TYVÄRR en verklighet mitt ibland oss - och SÅ fasansfullt för den som blir utsatt.
2009-04-30

  Bibbi VIP
Du kan konsten att beröra till eftertanke.
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO