Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytt är bytt


Jag hörde att du skulle byta namn
Byta tillbaks
Till ditt gamla, tack

Tänk om man kunde sudda bort alla år
Lika enkelt
Eller ändå bättre
Leva om dom

Med en levande människa
En som, hade ett phvärde
Som inte försurade sjöar…




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-04-12 00:10



Bookmark and Share


  Junitvillingen
" Shit " så braaaaa! Och sista stycket, ja det GLÄNSER ju!;-)))
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO