Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan mars än årets, men mars lik förbaskat


mars nu - vårmånad

Det är mars nu - vårmånad
och regn hela dagen.
Grönfinkar bubblar, bubblar över
Kvällen. Regn.
Och ett liv som tickar vidare.
Jag väntar




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-14 16:35



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Härlig beskrivning det där med överbubblande grönfinkar. Inget är som väntans tider - våren är här snart!
2009-03-14

  vera gade VIP
Ett härligt regn du bjuder på - med bubbel...
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP