Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färglös

Blött
kallt
isigt och grått

Men fåglarna sjunger som aldrig förr

De vet
att andra tider är på gång
och det vet ju vi med

Mars är mars
Man slits mellan hopp och förtvivlan
men vi vet....innerst inne

Sluta deppa
acceptera

Grått blir snart GRÖNT




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-14 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen