Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lundby-Wedin är ett.....



Wanja Lundby-Wedin
En ”avdankad undersköterska som hamnat i maktposition”
Du borde nog gå tillbaks till sköterske yrket
För din egen skull om inte annat
Speciellt lönen

Som ledamot i AMF styrelse så ÄR du medansvarig
För dessa ”överdådigheter”
Dessa som utan vare sej krav på prestation
Eller annat, fått sin löner påplussade
Med s k bonusavtal

Nu snackar hon om att ta bort bonusar
(vem sa att de skulle ha det från början)
”De får gilla eller ogilla”
Allt för att tjäna poäng
Såna har vi sett förr…
Såna som är de bästa ”efterkloka”
”Messerschmidtarna”

De stjäl pengar av alla
hur länge har de hålligt på med det
är den stora frågan
HUR LÄNGE har Lundby-Wedin
tillåtit det....
Man kunde säga att
"Wanja Lundy-Wedin är ett stort s...."
Man varför ska de stackars svinen alltid
råka illa ut, de har ju inte gjort nåt...




Fri vers av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-15 07:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tacksam att Du tar upp detta fenomen.
Applåd!
2009-03-15

  En strimma av guld
Att arbeta ska ge en lön, men vad kommer tanken på bonus ifrån. Vad är det som avgör vem som får den? Ett lustigt system för vissa utvalda som gör att vissa alltid ska kunna äta "lördagsgodis" varje dag och andra som arbetar hårt ska betala den till dom. hummmm
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO