Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyans av rött

 

I dina varma ögons djup
ser jag inga sagor
inga tomma löften om
guld och gröna skogar

men jag ser
ett här och ett nu

en kärleksfull njutning
av det rödaste röda
en innerlig njutning
en vilsam närvaro
i det längtansfulla enkla

 

utan krav

 

på ett imorgon...

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-25 23:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en vacker text som förmedlar mej känslor av förhoppningars uppfyllan; även en tilltalande rubrik, ja !
2009-09-22

  Michaela Dutius
Berörande vackert.....bokmärker
2009-05-26

  Elaine.S VIP
Det här var fint, väldigt fint!!
2009-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Wunderbar!
Precis vad man längtar efter.
Och så ypperligt formulerat!
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter