Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikväll så talades vi vid, efter... ja kanske 5 år eller mer... men de var som igår.


Nära men avlägsna vänner

RING RING

Hej
Hej
Hur är det
Bra
Längesen
Ja
Vad gör du
Allt möjligt vad gör du
Detsamma
Jaha ok

Du det var ett tag vi talades vid
Ja
Hur längesen var de vi träffades de måste va 20 år sen
Ja de stämmer nog

Fan vad tiden går
Ja… de är så när man har roligt…

Så snackade vi vidare i över en timme
Det kanske man kan kosta på sej…
NÄR det var över 5 år sen sist…

Men ”gamla vänner” som man liksom bara
Kan ”koppla på snacket med” är sällsynta
Och värdefulla…

Men ikväll bestämda vi att träffas
I år…. Så nu är det bestämt ;=)

(synd att Mora ligger så jävla avsides) ;=)




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO