Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saker som hon gör

Jag såg henne på en Thåström konsert
med ett vattenfall av svart hår
sensuell så det gjorde ont
och thåström spelade saker som hon gör
akustiskt och något sprack som en vår
blomma i mig ville känna henne närma
och bli värm av svettig rock n roll




Fri vers av Neal
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-14 22:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den ultimata rockromansen.
Been there, mate!
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal