Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens


Nyhetsdikt söndagen den 15 mars

Mestadels uppehåll, solen kan titta fram som tröst

att en operadiva ska tävla var vår gemensamma röst

300 exoplaneter upptäckta fast vi dem inte kan se

och vårsalong med 168 verk gör publiksuccé

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-15 08:17



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Kultur bland nyheterna idag! Bra!
2009-03-15

    ej medlem längre
Rätt låt vann hahaha!
2009-03-15

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Det där med exoplaneter måste jag kolla upp. Bra att få tips här!
2009-03-15

  -Ulla Tilemo- VIP
Du har så rätt, för solen har redan börjat titta fram!
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER