Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen och kärleken


Solen och kärleken
Varm
Vacker
Eggande
Glädjegivande
Strålande
Man öppnar för värmen
För strålande
De grönskar

Till dess
Den blir för stark
För krävande
För kvävande
Man söker skugga
Man orkar inget
Kroppen försmäktar liksom själen
Omgivningen förvandlas, till öken
Ju mer öken, desto mindre skugga

Den sol som skapar liv
Dödar vid för stark hetta
Inte på en dag
Eller ens en vecka
Men med tiden…




Fri vers av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-15 13:46



Bookmark and Share


  Roula O
för mycket kärlek kan kväva en, men annars är den en vacker upplevelse...bra skrivet!
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO