Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt sann dröm, dock inte nyss


Tvåstyckad haiku



Jag drömde inatt
att sommaren var kommen,
jag stod helt naken

Solen smekte mig
min kropp var varm och härlig
med fräknig skuldra




Bunden vers (Haiku) av systeringer
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-15 14:17



Bookmark and Share


  Tina Q
Härligt! Så vill jag också drömma =)
Sista raden strör lite extra glitter över texten!
Snyggt!
2009-03-16

  Karin E
Åh! ge mig sommar, sol, gräsmattor och nakenbad! :)
2009-03-15

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så söt denna var. Fin dröm som förstärks av sista raden.
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

systeringer
systeringer